Par mani

Mans fotoattēls
Ikkatram no mums ir sapnis... Bet bieži vien mēs tikai sapņojam! Ir cilvēki, kas iedvesmo, ir lietas, kas iedvesmo, ir notikumi, kas iedvesmo. Mani iedvesmoja māsa,vecas mēbeles un mani bērni! Laikam dažreiz jābeidz sapņopt un jāķeras pie darbiem - darbiem, kas ikdienu padara skaistāku. Citiem tas var patikt, var nepatikt, bet ja tā ir sapņa realizācija, tad tas attaisno visu! Idejas dažreiz tiek aizņemtas no līdzīgi domājošiem cilvēkiem, bet iesākumā ir no kāda jāmācās - kaut vai drosmi uzņemties un izmēģināt! Es ilgu laiku pavadīju internetā, apbrīnojot cilvēkus, kas no vienkāršām lietām spēja radīt brīnumus, tagad ķēros pati tam, kas jau sen man tik ļoti patika! Nejauciet, es neko nerestaurēju, es dodu lietām citu dzīvību un pati eksperimentēju - kas būs, ja izdarīt tā, vai šitā! :) Gadās arī, ka nekas labs nesanāk, bet nu pārsvarā jau sliktāk nekļūst! Un ja nu gadījumā Jums mājās ir kāda mēbele, kas kliedz pēc pārmaiņām - iedodiet man! ;) Paskatīsimies, kas no tā var sanākt :)

trešdiena, 2011. gada 2. novembris

Izcilie krēsli

Laikam visam par iemeslu ir tomēr bijusi mana māsa! :) Mana māsa - mans iedvesmas avots! Es ilgu laiku teicu - bet tas tač iespējams pie viņiem Amerikā, bet tad ķēros klāt, lai pierādītu, ka šo to var sameistarot arī pie mums Latvijā! Tomēr viņa bija krietni soli priekšā. Diemžēl daudzas pārvērtības ir palikušas vēsturē, bet nu tikko tika atsūtītas brīnumainās pārvērtības krēsliem. Nezinu, varbūt es maldos, taču manuprāt bilde "PIRMS" daudziem liktos perfekta :) Tādus krēslus LV tirgo kā visdārgako antikvariātu, bet pie viņiem tā saucas "Garage sale"... Pie viņiem Amerikā.... (nu jau nerunāsim par to zaļāko zāli, zilākajam debesīm, mega garšīgajiem steikiem, pat Mc Donalds tur ir garšīgāks!!!!) :)

PIRMS


Kad Gunta bija Latvijā, mēs iegājām K-Rauta veikalā nopirkt man tik svarīgās otiņas, un apstājāmies pie stenda ar lina galdautiem, galda sedziņām un citiem, manuprāt, Baltkrievu ražojumiem :) Guntas acis iemirdzējās - Paskat! :) Es jau sapratu, ka klāt ir vēl viena ģeniāla ideja! :) Tad sekoja pusstundas stāsts par to, kā tas varētu forši izskatīties uz "tiem" krēsliem, kur vēl to var pielietot, utt. Tad sekoja groza piepildīšana ar vairākiem komplektiem, materiāla daudzuma patēriņa aprēķins un uz sejas parādījās liels uzraksts - MAN TO VAJAG TAGAD!!!! :) Lai tas neizklausītos pavisam traki, piedāvāju paskatīties, kas tad sanāca!!!

Un tagad - Tandadaaaaaa PĒC

1 komentārs: