Par mani

Mans fotoattēls
Ikkatram no mums ir sapnis... Bet bieži vien mēs tikai sapņojam! Ir cilvēki, kas iedvesmo, ir lietas, kas iedvesmo, ir notikumi, kas iedvesmo. Mani iedvesmoja māsa,vecas mēbeles un mani bērni! Laikam dažreiz jābeidz sapņopt un jāķeras pie darbiem - darbiem, kas ikdienu padara skaistāku. Citiem tas var patikt, var nepatikt, bet ja tā ir sapņa realizācija, tad tas attaisno visu! Idejas dažreiz tiek aizņemtas no līdzīgi domājošiem cilvēkiem, bet iesākumā ir no kāda jāmācās - kaut vai drosmi uzņemties un izmēģināt! Es ilgu laiku pavadīju internetā, apbrīnojot cilvēkus, kas no vienkāršām lietām spēja radīt brīnumus, tagad ķēros pati tam, kas jau sen man tik ļoti patika! Nejauciet, es neko nerestaurēju, es dodu lietām citu dzīvību un pati eksperimentēju - kas būs, ja izdarīt tā, vai šitā! :) Gadās arī, ka nekas labs nesanāk, bet nu pārsvarā jau sliktāk nekļūst! Un ja nu gadījumā Jums mājās ir kāda mēbele, kas kliedz pēc pārmaiņām - iedodiet man! ;) Paskatīsimies, kas no tā var sanākt :)

piektdiena, 2011. gada 26. augusts

7. Sols, pavisam vienkāršs sols

Nu tā, sēdēju es sēdēju es uz soliņa ārā... īsti nebija ko darīt, skatījos tālēs, bet tad... izdomāju, ka ir jānokrāso sols... smuks jau arī tāds neapstrādāts sols, taču es zinu, ka apstrādāts ar kādu beici tas kalpos ilgāk... nu tad arī sāku...
PIRMS

uuups, bilde būs vēlāk :)

PĒC :) (šīs bildes gan man ir vairumā) :)


svētdiena, 2011. gada 21. augusts

6. Mazs, bet mīļš

Kādu laiku apakaļ jau biju noskatījusi mammas dzīvoklī divas mazas mīļas taburetītes vēl no tiem sirsnīgajiem laikiem, kad visiem dzīvokļos bija klasiskās vērtības - kristāla lustras (mēs laikam neiederējāmies tai sabiedrībā, jo visām draudzenēm mājās bija, bet man nē) un sekcijas ar ķīniešu servīzi (šis skaistums ar izpalika mūsu mājā). Bet nu vismaz taburetes ražotas tepat Valmierā, pirktas par 4 rubļi un 50 kapeikām un noteikti pa blatu :)
Nu tad tā, runa ir pa šīm lieliskajām lietiņām, ko sauca par Taburet Nizkij :))))

Tad nu iznākums ir šāds... tikai man jau šķiet, ka nākamnedēļ taps jaunas pārmaiņas ;)